complete HACCP digitaal
 
nu echt alles online voor je HACCP

Welkom op onze website HACCP TOTAAL!


IS TEMPERATUURBEWAKING VAN UW PRODUCTEN OOK ZO BELANGRIJK VOOR ÚW BEDRIJF?

Veel bedrijven werken met verse of temperatuurafhankelijke producten, waarbij het essentieel is dat deze op de juiste temperatuur bewaard blijven.
Het Sense Any Where systeem ontzorgt u van een vervelende dagelijkse klus door permanent en nauwkeurig alle temperaturen te registreren en te bewaken. 

Sense Any Where is het enige systeem in Nederland dat continu monitort op productniveau en niet op omgevingstemperatuur! Vanaf nu heeft u altijd uw temperatuurregistratie op orde.
Geen losse lijsten meer en mappen. Bij een NVWA controle heeft u alle gegevens direct beschikbaar. En niet onbelangrijk, u bespaart er ook nog kostbare arbeidsuren mee.
Tevens kunt u bij grensoverschrijdende temperaturen direct worden gewaarschuwd door het systeem en actie ondernemen, zodat bederven van uw kostbare voorraad voorkomen wordt.
Volautomatisch Temperatuurregistratie, bewaking en continu monitoring systeem voor o.a. koelingen, vriezers, koel- en warmtevitrines.
De meest multifunctionele innovatie in plaagdiermanagement

het automatisch melden van bewegingsactiviteit … en/of
het automatisch melden van afname van lokmiddel … en/of
het automatisch melden van vangst
Inclusief gratis gebruik van de PestWatcher Entry – mobile App (tot 10 devices).

 Heb je meer wensen … neem dan een abonnement op MyPestWatcher voor uitgebreide mogelijkheden en het kunnen aansluiten van meer dan 10 hulpmiddelen.


WAAROM DIGITAAL:

Elke ondernemer is verplicht om een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek bij te houden. Toch gebeurt het bij vele ondernemers dat de HACCP-formulieren vergeten worden of zelfs dat er HACCP-formulieren verdwijnen.

Zo herkent u ook vast wel dat er vaak papieren aan de koelkast of muur hangen. Die dan ook daar vergeten worden! En dan heb je natuurlijk ook nog de controles van de NVWA. De NVWA controleert bij bedrijven onder andere de beschikbaarheid en naleving van een HACCP-systeem.

Dat je als ondernemer bij het binnen komen van de inspecteur al denk “oei, waar ligt alles ook weer, en is alles ingevuld?!”

Zijn dit allemaal van die herkenbaren voorbeelden?  Van het bijhouden van uw HACCP-formulieren!  En als je dan denkt; "kan dit nu niet simpeler"   is het  antwoord: JA ga digitaal!


Allergenen en HACCP in 1 systeem:

Hygiënecode online en het Allergenen Management Systeem slaan de handen ineen. Doordat beide systemen met elkaar gaan samenwerken is er een nóg completer digitaal voedselveiligheidspakket ontstaan. Dit zijn dé (digitale) oplossingen voor de food-professional van tegenwoordig! Iedereen die op een professionele wijze met voedselveiligheid omgaat weet dat alle bijkomende (verplichte) registraties vaak een tijdrovende en dagelijks terugkerende bezigheid is. Door gebruik te maken van deze gebruiksvriendelijke, intelligente, maar vooral ook betaalbare software oplossingen is het uitvoeren van deze registraties snel en efficiënt uitgevoerd. Bovendien voldoet u hiermee direct aan de wettelijke eisen die aan deze registraties worden gesteld. 

Allergenen Management Systeem:

Eenvoudig, snel en volledig allergenen-beheer
AMS is een handig online programma waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Als uw klant vraagt welke allergenen er in uw gerechten verwerkt zijn kunt u hier direct antwoord op geven.

Hygiënecode Online:


HACCP formulieren digitaal
Alle hygiënecodes zijn vertaald naar een digitaal systeem. Completer is er niet!  Al je papierenrompslomp is nu simpel digitaal bij te houden door iedereen die werkzaam is in het bedrijf. Door digitaal te gaan werken is er nu elk moment controle op je verplichte formulieren. Voor alle medewerkers een duidelijke taakverdeling, zorgt voor meer overzicht in de uit te voeren werkzaamheden.. Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbetert uw kwaliteit! Hygiëne is tenslotte een onderdeel van uw kwaliteit!

Zorg ervoor dat u het op deze onderdelen goed geborgd heeft en voorkom daarmee fouten in uw allergenen informatie en in uw HACCP verplichtingen. Probeer daarom deze digitale oplossing voor uw complete “Keuken management”  Van receptenboek tot ontvangst goederen, van temperatuurregistratie tot allergenen-beheer. 


Nu alles onder één (digitaal) dak! 

  Wilt u een overzicht van onze activiteiten? Kijkt u zelf maar!

  


18774